Modele kemisha per burra

Tipet Kryesore të veshjeve Popullore Shqiptare për Burra Janë: kostumi me fustanellë, kostumi me këmishë të gjatë e dollamë (cibun), sipër kostumi me tirq dhe ai me poture (pantallona të shkurtra Deri te gjuri). PRA, në Shqipëri, burrat kanë mbajtur si veshjet në formën e një Fundi të Gjerë, ashtu Edhe ATO në formë pantallonash, por të Parat kanë dalë nga përdorimi më Herët se të tjerat. Pjesët më të zbukuruara Ishin jelekët dhe xhamadanët e kostumit Festiv. Burrat shqiptarë mbanin Edhe Stoli të ndryshme argjendi, si jastekë gjoksi, sumbulle Dekorative Tek jelekët, UNAZA, Pipa e Kuti cigaresh, por MBI të gjitha, armët e brezit e të krahut, që Ishin gjithnjë të stolisura pasurisht. Krijo një imazh në stilin rastësor do të ndihmojë xhinse, Top-Siders në një këmbë të zhveshur dhe këmisha të bardha, lëshuar jashtë. Këmishë Mund të jetë me një mëngë të shkurtë, ose me një mbështjellë, e CILA do t`i japë imazhit një ngjyrë më élégant. për imazh në stilin e rastësishëm zgjuar pantallona të mbështjella në mënyrë të përsosur me pantallona të zeza, Oxford, këmishë të bardhë dhe xhaketë me një Print “interesant”. Në Foton më poshtë Mund të shihni se si blogeri i modës marianno Di Vaio paraqet një këmishë të bardhë në stilin e rastësishëm të mençur. Në Fondet muzeale të institutit të Kulturës Popullore Ruhen një nûmer i konsiderueshëm kostumesh Popullore, dhe JO thjesht si nûmer, por variante të shumta që përfaqësojnë të gjitha tipet e veshjeve Popullore Shqiptare. Variante që konsistojnë në veshje céréale, në veshjet e përditshme, në veshjet sipas grupmoshave, në veshje për fëmijë, VAJZA, për gra të një Moshe të kaluar. Po, përsëri nevoja e riprodhimit është domosdoshmëri. Shirt-një nga artikujt më të zhdërvjellët dhe të domosdoshëm të veshjeve të meshkujve.

AJO Mund të kthehet në një biznesmen këmishë Biznesi në mod Njeri moshën élégant respektuar e “DJE” njeriu, Vetëm një Student-në një Njeri të ngurta të RI. Në Fund të Fundit, NUK është çështje e llojit të këmishës që duhet veshur, por si ta veshësh siç duhet për të transformuar me Zell në një Hero që Ju nevojitet. Pantallonat e bardha janě lloji i veshjeve që shumica e njerëzve injorojnë. Dhe JO për shkak të grave, se janě parcelle. Dikush Beson se KY është një lloj imazhi “cinématik”, dikush thotë se ngjyra e bardhë është jopraktike. Por KY qëndrim NUK është absolutisht i merituar, sepse me këto pantallona Ju Mund të krijoni imazhe elegante mashkullore. Dhe me até që të veshin pantallona të bardha të burrave, të duken në modë dhe élégant, do të nxitojnë këshillat e projekmarve. Një arsye shumë e zakonshme PSE burrat NUK Duan të veshin pantallona të bardha janě dyshime, por nëse ATA Mund të zgjedhin saktë imazhin me të cilin këpucët Mund të kombinohen. Përgjigjja është e thjeshtë-me çfarëdo, detyra Kryesore është ta rregulloni até me pjesën tjetër të rrobave. Edhe Kjo veshje përbëhej nga njē kemishë e gjatë, jelekun APO mitanin, Brezi DISA ngjyresh, porse shoqërohej Edhe me dy Futa të gjata (perparje), njëra e ngjeshur 呢 pjesën e përparme dhe tjetra Pak më e Vogël vendosej PRAPA.

Në këtë variant (te gjata) Ishin përparjet (futat) që mbanin gratë e Postrripes (Shkoder) ATO te fshatrave Baz, Vinjoll, Karrice ETJ, te rrethit te Matit.